Mantar ürünler denildiğinde ilk akla gelen sorunun 'dayanıklı mı acaba' olduğunu biliyoruz ve bu konuda sizleri biraz bilgilendirmek istedik. Mantar materyali belki hayatımıza ilk mantar panolarla girdiğinden dolayı aklınıza direkt olarak panolarda kullanılan mantardan nasıl çanta, cüzdan, ayakkabı vs olabileceği sorusu gelebilir ancak mantar kumaşın mantar panolarda kullanılan materyalden çok daha farklı üretim süreçlerine tabi tutulduğunu bilmenizi isteriz. Belki aklınıza gelen tek şey bir mantar panonun dağılması olabilir, ancak bu tür eşyaların yapımında kullanılan mantar talaşı ile hayvan derisine mükemmel bir alternatif olan mantar kumaşı arasında aslında hiçbir benzerlik yoktur. Mantar kumaş, üretim aşamasında hiçbir hayvana veya doğaya zarar vermeden elde edilen %100 doğal kumaştır. Dayanıklılığının yanı sıra  mantar; yumuşak bir dokuya sahip, inanılmaz hafif, su geçirmez, hipoalerjenik  ve antibakteriyeldir. Vegan ve çevre dostu olması ise en önemli özelliğidir. 

Kumaşlarımızın tamamı Avrupa'da üretilmektedir ve gerekli dayanıklılık testlerine tabi tutulmaktadır. Ayrıca mantar kumaş dünyaca ünlü birçok marka tarafından çanta, ayakkabı ve cüzdan yapımında tercih edilmekte olup, en çok yönlü kullanılan alternatif kumaştır.

Üretimimizin tamamen kendimize ait olup her türlü ürünümüzün dayanıklılık garantisini vermekte olduğumuzu da bilmenizi isteriz.